• Tel.: 0040 21 361 19 55
  • Email: office@neracaroserii.ro
  • English phone: 0040 756 117 550

Blindata Transport Valori

Solutiile noastre de blindare practic pot fi aplicate unui numar mare de marci auto datorita experientei noastre dobandita prin adaptarea masinilor de la Mercedes, WV, Ford etc…
La cerere orice tip de vehicul poate fi blindat, specialistii nostrii vor dezvolta proiecte personalizate cerintelor fiecarui client.
In functie de specifiicatiile primite de la beneficiar vom concepe propunerea finala folosind cele mai bune materiale si soluti.
Pornind de la aliaje de otel balististic de inalta calitate folosite la blindarea pentru transport valori si ajungand la Kevlar, materiale ceramice si compozite folosite in transportul de persoane, vom gasii solutiile optime care vor respecta parametrii ceruti de securitate si flexibilitate.

Specificatii tehnice:

Vehiculul blindat pentru transportul de valori este tranformat dintr-un vehicul de serie de tip furgon, pe care se monteaza panouri interioare din foi balistice si panouri vitrate; interiorul vehiculului este impartit in doua sau trei compartimente.
Din punctul de vedere al protectiei la actiunea armelor de foc, compartimentul personal (sofer, insotitor si casier), este rezistent impotriva armei MAGNUM 0.357 conform standardului de protectie „FB 3”
Parbrizul si ferestrele laterale sunt construite din crystal anti-proiectil si anti-aschiere, rezistent impotriva armei MAGNUM 0.357 conform clasei de protectie „BR 3”

Echipament tehnic obligatoriu:
-trapa de evacuare a personalului in situatii de urgenta
-evacuator fum, montat in pavilionul vehiculului
-instalarea sistem avertizare sonora
-intefon pentru comunicare cu exteriorul
-guri de tragere
-caseta schimb documente
-toate rotile au sistem efficient de rulaj in situatie de pana conceput pentru a mentine vehiculul sub control si extragerea acestuia din zona de vulnerabilitate ulterior perforarii anvelopelor prin impuscare.
-panou de control electronic care gestioneaza inchiderea/deschiderea/blocarea usilor/ gestioneaza butonul de panica si asigura conexiunea cu dispeceratul prin GPS.
-alte echipamente tehnice

Vehiculul blindat este livrat cu urmatoarele documente:
-certificat de conformitate in ceea ce priveste rezistenta impotriva armelor de foc
-aprobarea R.A.R. (carte de identitate)
-documentatie tehnica si manualul utilizatorului

Echipament optional disponibil:
– Sistem aditional de inchidere
– Al treilea scaun frontal
– Sistem radio de adresare publica
– Cutie de valori cu sistem de monitorizare
– Treapta pentru facilitarea accesului
– Sistem de alarma/ Camera spate